fbpx
Tapas restaurant eten bestellen

Een familiebedrijf van 41 jaar jong

Casa de Tapas.

Over ons

Restaurant Casa de Tapas is het sfeervolle en hippe Tapas restaurant in hartje Delden. Je kunt hier heerlijk genieten van lekkere wijn, cava, cocktails en tapas.

’s Zomers kun je ook buiten eten op het mediterrane terras.

Casa de Tapas bevindt zich onder hetzelfde dak als familie bedrijf de Weijenborg. Beide horeca bedrijven worden gerund door de familie Hemersma en hun team. Nico en Erna Hemersma begonnen al in 1981 met een gezellig restaurant en jaren later kwamen zoon Jasper en zijn vrouw Marijn het bedrijf versterken.

Casa de Tapas is het intieme restaurant waar je gezellig met z’n tweetjes een hele avond geniet van steeds weer wat lekkere gerechtjes en bijpassende drankjes.

De Weijenborg is specialist in entertainment en culinair vermaak van groepen van 4 tot 250 personen. Je vindt hier een sfeervol restaurant, feestzalen voor besloten gezelschappen en 3 escape rooms. 

Ons eten

Casa de Tapas staat voor kwaliteit. Onze gepassioneerde koks werken met dagverse producten, zoveel mogelijk uit eigen streek. 

Voor typisch Spaanse producten werken we met geweldige partners die voor ons de mooiste fuet, kazen en wijnen hebben geselecteerd. 

Het is elke dag weer een feest om onze gasten te mogen verwennen met onze waanzinnige Tapas. 

Alles voor een glimlach

Ons doel is om elke gast in de watten te leggen. Ons gastvrije team staat met een glimlach voor je klaar met advies over onze heerlijke Tapas en onze mooie Spaanse wijnen. 

Graag zetten we dat stapje extra om jou met een onvergetelijk gevoel huiswaarts te sturen. 

Heb je een wens of allergie, meld je bij ons. Geen uitdaging is ons te groot als we jou een glimlach kunnen bezorgen. 

Ons team

Onze waanzinnige gastvrouw Danielle
Tapas Twente
Onze goedlachse Naomi
Onze eigenaren de familie Hemersma
Laurens onze Chef
Tapas Kerst bezorgen Saskia Twente
Onze keukenprinses Saskia